VÄLKOMMEN! Här finns svaren på vanliga frågor.

Väljer du att betala dina biljetter via din bank eller med Klarna samt hämta ut dem hos ett Biljettombud så kommer du att få en pinkod.

Pinkoden och bokningsnumret ska visas upp när du hämtar ut dina biljetter hos ombudet.

Du hittar pinkoden på "Mitt Konto", klicka dig vidare till bokningar och berörd bokning. Klicka på bokningsnumret. Koden ser du längst upp i vänstra hörnet.

 

 

 

115,000
1
CATEGORY

Köpa biljetter
För att köpa biljetter måste du ha ett konto hos oss. Att skapa ett konto är enkelt. Det finns två alternativ:

1) På ticketmaster.se startsida går du in på "Skapa konto" och fyller i dina uppgifter.

2) I flödet under själva köpet.

Det är endast möjligt att ha ett konto på din e-postadress. Det är därmed inte möjligt att flera personer t e x inom en familj, registrerar ett konto per namn och använder samma e-postadress.

Glömmer du bort ditt lösenord kan du enkelt efterfråga ett nytt genom att klicka på Mitt konto och sedan Glömt lösenord. Om du ändå har problem kontakta oss.

Inloggning
Du loggar in med din e-postadress och lösenord.

Sökning av biljetter
Sökningar av biljetter ska enbart göras i en flik, annars betraktas den nya fliken som senast gjorda sökning. Det är alltid den senaste sökningen som ligger till grund för din bokning. Oavsett i vilken flik du som kund väljer att slutföra köpet kommer du att erhålla de platser som presenterades i senast genomförda sökning.

Ticketmaster.se är optimerad för att användas i en browser och flik (tabb). Används flera parallella browserfönster eller flikar kan funktionaliteten påverkas, då tillfällig eventdata sparas för en förenklad köpprocess.

Din bokning
Din bokning finns sparad under "Mitt Konto". Här kan du se om bokningen gått igenom, om vi erhållit betalning och om biljetterna är skickade. Du får också en bekräftelse skickad till din e-post. Har du fått en PIN-kod vid bokningen finns den sparad på "Mitt Konto" under rubriken "Bokningar", klicka på bokningsnumret för att se all information.
Det är upp till kunden att kontrollera att bokningen stämmer (rätt evenemang, rätt antal, rätt arena o s v) och att biljetten kommit kunden tillhanda i god tid innan evenemanget startar.

Avboka biljetter
Du kan endast avboka reserverade biljetter, biljetter där du inte valt något betalningssätt. Logga in på "Mitt Konto", klicka på "Bokningar", klicka på bokningsnumret och makulera bokningen. Reserverade bokningar som inte hämtats ut inom angiven tid makuleras automatiskt.

Bokningsstopp
Om du försöker att göra en bokning samma dag som eventet men det inte fungerar kan det vara så att arrangören har lagt ett bokningsstopp på ticketmaster.se. Då gäller endast köp direkt på arenan.

Ångerrätt
Distansavtalslagen gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter vilket innebär att man inte kan ångra sitt köp eller byta mot annan biljett även fast det köps på ticketmaster.se.

Personligt bruk
Biljetter får endast köpas för personligt bruk, inte för kommersiella ändamål. Detta innebär att biljetter inte kan erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudanden för andra produkter eller tjänster, utan skriftligt samtycke från Ticketmaster och / eller arrangören / arenan. Om det finns en begränsning av antalet tillåtna biljetter per köpare, får det inte överskridas.

Köp som strider med de fastställda villkoren
Ticketmaster har rätt att makulera bokningar/inköp som kunden gör och med omedelbar verkan utesluta kunden från ticketmaster.se om kunden inte lämnar korrekt information om sig själv eller på annat sätt bryter mot eller försöker kringgå de villkor som gäller för biljettköp. Detta gäller bland annat om kunden bokar eller köper fler biljetter än tillåtet.

Automatiserade köpmetoder/BOTS
Om det finns en begränsning av antalet biljetter som är tillåtna per köpare får det inte överskridas. Om vi ​​identifierar överträdelser av dessa gränser, oavsett om det är av en enskild användare eller flera anslutna användare (till exempel med flera kreditkort eller flera medlemmar i ett hushåll) eller via användningen av automatiserade metoder för att köpa biljetter, förbehåller vi oss rätten att makulera köpet. Användning av automatiserade metoder för att köpa biljetter är strikt förbjudet.

Gruppbokning
Kontakta aktuell arena för att se om de erbjuder gruppbokning.

Handikapplatser
Kontakta oss på: 077-170 70 70 så hjälper vi till.

Om du inte kan boka/köpa biljetter

Om du inte kan boka till ett evenemang kontakta arenan eller vårt Contact Center +46 77 170 70 70

Sätt att köpa
Du kan köra biljetter på hemsidan, i Ticketmaster-appen eller hos ombud. Det går även att köpa biljetter via telefon, till en kostnad på 15 kronor. 

Serviceavgifter

Biljettpris    Serviceavgift
>100 kr         10 kr
100-199 kr    20 kr
200-299 kr    25 kr
300-399 kr    30 kr
400-499 kr    35 kr
500-599 kr    40 kr
600-699 kr    45 kr
700-799 kr    50 kr
800-899 kr    55 kr
900 kr  <       60 kr

 

115,000
2
CATEGORY

All viktig information om din bokning hittar du under "Mitt Konto".

Klicka på bokningsnumret för att se informationen som tex pin-koden.

Vi har även skickat en bekräftelse till din e-post. 

115,000
3
CATEGORY

Olika leverans- och betalningssätt gäller för olika evenemang. Information om vad som gäller lämnas i samband med bokning.

Biljettombud är licensierade ombud för Ticketmaster och finns på utvalda orter.

De flesta evenemang som säljs via oss kan även köpas direkt hos Biljettombud.

Förbetalda biljetter på ticketmaster.se kan hämtas ut hos Biljettombud.

Klicka här för att se våra Biljettombud.

 

 

115,000
7
CATEGORY

Normalt sätt gäller inte distansavtalslagens paragraf för ångerrätt vid köp av evenemangsbiljetter men i vissa fall erbjuder Ticketmaster öppet köp i 3 dagar genom Fan Guarantee. Klicka här för att läsa mer om villkoren för Fan Guarantee.

Om du inte kan gå på ditt evenemang kan vi eventuellt erbjuda dig att lista dina biljetter på Ticketmasters egen återförsäljningssida -Klicka här för att ta reda på hur.

Observera att biljett som betalats direkt vid bokningstillfället betraktas som köpt. Att välja Klarna som betalningsalternativ är att likställa med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas först vid ett senare tillfälle.

 

115,000
8
CATEGORY

Mitt Konto
Här registreras dina kunduppgifter. Här sparas också alla uppgifter om din bokningar, eventuella pinkoder m.m. Logga in på "Mitt Konto" med din e-postadress samt lösenord.

Mina bokningar

För att se hela din bokning klicka på "visa detaljer". För att kunna skriva ut alla biljetter och eventuella avbeställningsförsäkringar klicka ur bocken i rutan längst till höger på skärmen under "ladda ner biljetterna".

Ändra mina kunduppgifter
Gå in på "Mitt Konto" och ändra uppgifterna.

Glömt lösenord
Ange den e-postadress du registrerat dig på i inloggningsfältet så skickar vi uppgifterna med e-post. Får du inget lösenord skickat till dig, lägg in noreply@ticketmaster.se i dina kontakter och försök på nytt.

Unik e-postadress till varje konto
Du kan endast registrera dig en gång på din e-postadress. Det innebär att varje konto måste ha en unik e-postadress och vara personlig. Om du får problem vid registrering av nytt konto kan det bero på att din e-post redan finns registrerad sedan tidigare. Du kommer då att nekas att registrera nytt konto. Skicka istället efter dina inloggningsuppgifter via e-post. 

Du kan endast registrera ett konto på din e-postadress. Det är därmed inte möjligt att flera personer t e x inom en familj, registrerar ett konto per namn och använder samma e-postadress.

Nyhetsbrev
När du skapar ditt konto blir du även prenumerat på vårt Nyhetsbrev. Om du vill avsluta din prenumeration loggar du in på "Mitt Konto" och bockar ur checkboxen.

 

 

115,000
10
CATEGORY

Evenemangsbiljetter som köps via Ticketmaster är inte personliga.

Den som har biljetten i handen har tillträde till arenan.

 

Undantag kan förekomma i de fall arrangören väljer att ha personliga biljetter på heta evenemang. 

 

115,000
12
CATEGORY

Regler för kortbetalning
Det kort som du använder vid betalning på ticketmaster.se måste visas upp tillsammans med din legitimation när biljetterna hämtas ut hos Biljettombud. Det innebär att du måste använda ett kort utställt i ditt namn. Antalet kortköp på ticketmaster.se är begränsat till 3 per kort och dygn.

Hämta ut förbetalda biljetter - Kortbetalning
Du måste uppge bokningsnummer samt visa upp ditt betal- kreditkort som användes vid bokningen tillsammans med din legitimation. Om kort och legitimation inte överensstämmer lämnas inte biljetterna ut. Dessa rutiner har införts för att öka säkerheten vid kortbetalning och minska kortbedrägerier över Internet. Förbetalda biljetter kan hämtas fram till evenemangsdagen.

Boka eller betala direkt
Arenan/arrangören bestämmer vilka betalnings- och leveranssätt som gäller på deras evenemang. Du får information om detta vid bokningen.

Ångerrätt
Köpt biljett kan inte återlösas eller bytas mot annan biljett. Observera att biljett som betalats direkt vid bokningstillfället betraktas som köpt. Distansavtalslagen gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter.

Boka från andra länder
Om du bor utanför Sverige kan du boka till de flesta evenemang på ticketmaster.se. Betalning görs direkt vid bokning. Om du inte kan boka till ett evenemang kontakta arenan eller vårt Contact Center +46 77 170 70 70

Kortbetalning
Säker betalning med kontokort. Dina kortuppgifter skickas i krypterad form till en speciell säkerhetsserver. Pengarna dras direkt från ditt kort när du registrerat dina kortuppgifter och fått ett bokningsnummer. Följande kort kan användas som direktbetalning över nätet:

  • Kreditkort eller Bankkort.
  • Vi tillåter kortbetalningar med VISA, Mastercard och American Express.

  • Max 3 köp per kort per 24 timmar.
     
  • Du uppger kortnummer, giltighetstid och CVV-kod. (CVV-kod är de 3 sista siffrorna på baksidan av kortet för VISA/Mastercard och 4 siffror på framsidan av kortet för AmEx.

Elektroniska kreditkort

Betalning med elektroniska bank/kreditkort accepteras inte vid uthämtning hos ombud och arena. Vi är medvetna om att betalning med e-kort är ett säkert betalningssätt men eftersom man ska visa upp kortet vid uthämtning så fungerar det inte vid uthämtning på ombud eller arena. Information om detta finns i samband med val av betalningssätt på ticketmaster.se.
Om du ändå har använt dig av betalning med elektroniskt kort, och därmed inte följt anvisningarna, återköps biljetten och biljettpriset återbetalas. Serviceavgiften återbetalas inte.

Problem med kortbetalning
Ticketmaster använder 3D Secure för kortbetalningar. Det är en säkerhetslösning som möjliggör identifiering av kortkunden och motverkar kortbedrägerier. Identifieringsmetoden kan skilja sig mellan banker. Kortkunden verifieras genom att vid betalning ange ett lösenord, annars sker koppling till din Internetbank och du måste då ha bankdosan tillgänglig.

Många arbetsplatser har brandväggar som inte tillåter uppkoppling mot vissa banktjänster.

 

 

 

 

 

115,000
13
CATEGORY

På vissa evenemang är det åldersgräns 13 år. Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap.

Det är pga Socialstyrelsens rekommendation angående ljudnivåbegränsningar för barn som arrangören väljer att tillämpa denna åldersgräns.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

 

 

115,000
14
CATEGORY

Vid inställt arrangemang ansvarar inte Ticketmaster för återköp utan hänvisar till arrangören. Ticketmaster kan dock, om särskilt uppdrag lämnas av arrangören, återköpa biljetten. I de fall återköp sker på uppdrag av arrangören skall återköpet i regel ske inom begränsad tid, dock senast en månad efter det att arrangemanget skulle ägt rum. Serviceavgift och porto betalas inte i något fall.

 

 

115,000
15
CATEGORY

Serviceavgiften är den avgift som Ticketmaster tar för att du ska kunna boka biljetter via oss och kunna få dem distribuerade via våra distributionskanaler eBiljett, Biljettombud eller brev.

Biljettpris    Serviceavgift
>100 kr         10 kr
100-199 kr    20 kr
200-299 kr    25 kr
300-399 kr    30 kr
400-499 kr    35 kr
500-599 kr    40 kr
600-699 kr    45 kr
700-799 kr    50 kr
800-899 kr    55 kr
900 kr  <       60 kr


 

Klarna - Köp nu, betala senare 25 krLeveransavgift: Brev 45 kr, Brev med presentkonvolut 55 kr.

Vid inställt evenemang får du inte tillbaka service-, leverans-, eller administrativa avgiften eftersom Ticketmaster har utfört tjänsten att förmedla biljetten till dig när biljetten köptes.

 

 

115,000
16
CATEGORY

Ticketmaster säljer biljetten för den ansvariga arenans/arrangörens räkning och är själv endast ombud. Alla frågor om eller anspråk p g a evenemangen och dess genomförande skall riktas till arenan/arrangören.

För att kontakta oss gällande reklamationer som ska hanteras av Ticketmaster ber vi dig maila till kundkontakt@ticketmaster.se.

 

 

115,000
17
CATEGORY

För att boka biljetter måste du först registrera dig som kund.

Registreringen kan göras i samband med en bokning (du blir då ombedd att fylla i dina kunduppgifter innan bokningen påbörjas) eller direkt genom att klicka på någon av länkarna "Skapa Konto". Dina uppgifter finns sedan registrerade under "Mitt Konto".

Du kan endast registrera ett konto på din e-postadress. Det är därmed inte möjligt att flera personer t e x inom en familj, registrerar ett konto per namn och använder samma e-postadress. Om du får problem vid registrering av kunduppgifter kan det bero på att din e-postadress redan finns registrerad. Skicka då istället efter inloggningsuppgifter så kommer de till din e-post inom kort. När registreringen är slutförd loggar du in med din e-postadress samt lösenord.

115,000
18
CATEGORY

Via ticketmaster.se kan privatpersoner välja betalningssätt Klarna och få köpet på faktura.

I samarbete med Klarna erbjuder vi dig att betala med faktura eller genom delbetalning.
Fakturan skickas ut via mail i samband ditt köp. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar, medan en avbetalning görs i egen takt.
Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.
Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna
För information om din betalning kan du kontakta Klarnas kundservice.
Klarna erbjuds inte vid köp som görs från utlandet. 

- Vid uthämtning av biljetter som betalas med Klarna behöver du uppge bokningsnummer samt pinkoden du fick vid bokningen.

I övrigt kan man inte betala via faktura hos Ticketmaster, varken som företag eller privatperson.

115,000
21
CATEGORY

Olika rabatter kan finnas på olika evenemang. Det är ansvarig arena/arrangör som bestämmer vilka rabatter som ska finnas på deras evenemang.

För information om rabatter för barn, ungdom, studerande, pensionär mm hänvisar vi till informationstext på respektive evenemang på ticketmaster.se.

Kontakta i första hand ansvarig arrangör/arena om det saknas en rabatt.

 

 

 

115,000
24
CATEGORY

Regler för bokning av handikapplatser är olika från arena till arena. Kontakta oss på: 077-170 70 70 så hjälper vi till.


115,000
26
CATEGORY

För att undvika att bokningsbekräftelsen och eBiljetten hamnat i korgen för skräppost, lägg till adressen noreply@ticketmaster.se som säker adress i ditt e-postprogram.

 

115,000
27
CATEGORY

Den fyrsiffriga koden är pinkoden.

Pinkoden finns på "Mitt Konto". Klicka på mina betalda bokningar och därefter på berörd bokning. Då visas pinkoden längst upp i vänstra hörnet.

En pinkod skapas av bokningssystemet för varje bokning när du bankbetalar eller har valt Klarna som betalningssätt.

Pinkod och bokningsnummer behövs när du ska hämta ut din förbetalda bokning hos Biljettombud.

 

 

 

115,000
29
CATEGORY

När du bokar biljetter på ticketmaster.se tas platserna i den ordning som arrangören har lagt in som bästa lediga plats.

Du kan välja plats efter sektion eller priskategori.

Vill du ha andra platser eller fler valmöjligheter är du välkommen att ringa vårt Contact Center 077-170 70 70 och boka biljetterna.

 

 

 

115,000
32
CATEGORY

Om bokningen ligger för nära i tiden kan arrangören ibland införa bokningsstopp. Biljetterna kan i så fall bara köpas direkt på arenan.

 

 

115,000
33
CATEGORY

Ticketmaster Platinum är ett biljettalternativ för dig som vill försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till ett evenemang.

Platinumbiljettens pris är dynamiskt vilket innebär att det är anpassat efter tillgång och efterfrågan på ett specifikt live-evenemang. Målet är att försäkra fansen om att få tillgång till de mest eftertraktade platserna medan artisten och arrangören kan prissätta biljetterna efter deras verkliga värde.

Ticketmaster Platinumbiljetter är begränsat i antal och du kan endast köpa dem på ticketmaster.se. Biljetterna levereras enkelt och bekvämt till din hemadress eller som digital eBiljett som du kan skriva ut eller använda i din mobiltelefon. 
Observera att biljetter endast kan levereras till adresser inom Sverige.

Ticketmaster Platinumbiljetter finns endast tillgängliga på ticketmaster.se men inte till alla evenemang. Du hittar information på varje specifik evenemangssida.

 

 

115,000
34
CATEGORY

För att få din recension eller kommentar publicerad, se till att:

- Fokusera på artisten/evenemanget
- Undvik att skriva kundtjänstsärenden, kontakta oss här om du behöver hjälp eller har ytterligare frågor
- Låt bli att nämna konkurrenter, priser eller annat som inte har med evenemangets kvalitet att göra
- Inkludera inte information som är personligt identifierbar, såsom fullständiga namn, telefonnummer eller liknande.

Konsumentvillkor för recensioner och kommentarer - klicka här.

115,000
35
CATEGORY

Här kommer tips för att ditt biljettköp ska gå så fort och smidigt som möjligt:

• Förbered dig genom att skapa ett konto på Ticketmaster.se och logga in i god tid innan släppet.
• Sitter du inte framför en dator funkar det lika bra med mobil/platta eller med vår app för iPhone.
• Före biljettsläppet kl 09:00 kan du hamna på en kösida. Från kösidan hamnar du per automatik i den riktiga turordningen med start exakt kl 09.00, eller tid när biljetterna släpps, där alla har samma förutsättningar. Det finns alltså ingen fördel att vara tidig in på kösidan.
• Hamnar du inne på eventsidan innan biljetterna släppts behöver du göra en ny sökning för att från kl 09.00 hamna i turordningen för biljettköp.
• Kommer du till en sida där försäljningen är avslutad eller en felsida kan du kommit via ett tidigare presale. Töm då cacheminnet, prova en annan browser eller skifta mellan mobil/dator/app.
• Observera att du kan förlora din plats i kön om du:
- Uppdaterar sidan (refresh/F5).
- Öppnar flera flikar eller fönster i webbläsaren eller öppnar andra webbläsare samtidigt.
• Många banker kräver bankdosa för kortchip vid betalning. Se till att du har bankdosa och kort redo för smidigast köp. Tiden i köpflödet är begränsad till 10 minuter.
• Det är ett stort tryck vid stora biljettsläpp och biljetterna kan sälja slut mycket snabbt. Så trots att du stått i kö länge så garanteras du inte biljetter!
Alltså:
1. Logga in på ticketmaster.se och sök upp eventet
2. Från kl 09:00 är du placerad i kö – härifrån är det bara att vänta på din tur
3. När du kommer in på eventsidan – sök och välj de biljetter du vill ha
4. Följ instruktionerna i köpflödet
5. Betala och du kommer till en bekräftelsesida
6. Invänta biljetterna på mail eller ladda hem från "Mitt konto" och börja längta efter konserten!
• Till sist; lycka till och ha tålamod – det är många fans som vill ha biljetter!

115,000
36
CATEGORY

I Sverige är det inte förbjudet att köpa eller sälja biljetter i andra hand men det innebär ofta fler risker då det inte finns någon garanti att biljetterna är äkta. Det kan även vara garantier som uteblir, exempelvis vid inställt evenemang finns risk att man inte får tillbaka pengarna.

För att andrahandsmarknaden ska bli säkrare har Ticketmaster ett eget bolag, Seatwave, där fans kan sälja biljetter till andra fans. Klicka här för att läsa mer.

 

115,000
37
CATEGORY

 

Sökningar av biljetter ska enbart göras i en flik, annars betraktas den nya fliken som senast gjorda sökning. Det är alltid den senaste sökningen som ligger till grund för din bokning. Oavsett i vilken flik ni som kund väljer att slutföra köpet kommer ni erhålla de platser som presenterades i senast genomförda sökning.

Ticnet.se är optimerad för att användas i en browser och flik (tabb). Används flera parallella browserfönster alternativt flikar kan funktionaliteten påverkas, då tillfällig eventdata sparas för en förenklad köpprocess.

 

 

115,000
38
CATEGORY

Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev får du information om nya och populära evenemang till din epost.

Du får även ta del av erbjudanden, rabatter och presale som endast är tillgängliga för dig som prenumerant. Klicka här för att skapa ett eget Ticketmaster-konto.

Om du redan har ett Ticketmaster-konto men inte får våra nyhetsbrev så gör du så här:

1.     Logga in på Mitt konto.

2.     Gå in på länken "Nyhetsbrev" och klicka i rutan "Nyhetsbrev". 

3.     Kom ihåg att bekräfta din ändring.

115,000
40
CATEGORY
OBS!
Ticketmaster använder 3D Secure för kortbetalningar. Det är en säkerhetslösning som möjliggör identifiering av kortkunden och motverkar kortbedrägerier. "Verified by Visa" respektive "Mastercard Secure code".
Identifieringsmetoden kan skilja sig mellan banker. Antingen verifieras kortkunden genom att vid betalning ange ett lösenord, en annan lösning kan vara att en koppling sker till kundens Internetbank. Om din bank använder den sistnämnda lösning, ber vi dig att ha bankdosan tillgänglig.

 

 

115,000
41
CATEGORY

När man bokar en biljett genom ticketmaster.se bokar man direkt av arrangören/arenan. Ticketmaster fungerar endast som ett ombud.

Informationen om evenemangen som ligger ute på ticketmaster.se, har arrangören/arenan själv lagt ut. I de fall då det saknas information hänvisar vi därför i första hand till arenans/arrangörens egen hemsida.

 

 

 

 

115,000
42
CATEGORY

Betalar man direkt med kort eller internetbank på ticketmaster.se får man en bokningsbekräftelse som bl a innehåller kvitto skickat till sin e-postadress.

Betalar man biljetter hos ett Biljettombud frågar man om kvitto i samband med köpet.

Kvitto för betalda bokningar via ticketmaster.se eller Contact Center kan man få i efterhand via sin e-post av Ticketmasters Contact Center. Kvittot skickas aldrig med vanlig post.

 

 

115,000
45
CATEGORY

Rutiner vid biljettsläpp ser ut såhär:

Ansvarig arrangör/arena bestämmer när info ska läggas upp på ticketmaster.se, enklast är att söka på evenemanget eller arenan för att se om det finns något nytt.

Om ett evenemang är på flera orter kan infon komma vid olika tillfällen eftersom det då kan vara flera parter inblandade.

 

115,000
47
CATEGORY

Du loggar in med din e-postadress samt lösenord.

Om du nekas inloggning kan det bero på att du tidigare haft flera olika konton registrerade på samma e-postadress och att vi därmed raderat ditt konto. Prova med att skicka efter dina inloggningsuppgifter. 

115,000
48
CATEGORY

Vid större biljettsläpp väljer oftast arrangören att sätta en maxgräns på hur många biljetter du som kund får köpa.

Om du som kund bokar eller köper fler biljetter än vad som är tillåtet har Ticketmaster rätt att makulera bokningar eller köp. Vid makulering av sådant skäl återbetalas inte erlagd serviceavgift och inte heller eventuella leverans- eller distributionsavgifter. Ticketmaster kan besluta att inte heller för bokningen/ biljettköpet erlagt biljettpris skall återbetalas.

 

 

115,000
51
CATEGORY

Logga in på "Mitt Konto", klicka på "ändra profil" och gör din ändring av e-postadress.

115,000
53
CATEGORY

-Recaptcha har vi på ticketmaster.se för att det ska vara säkert och stabilt för dig som konsument.
 Det förhindrar att s.k botar bokar upp biljetter, genom att fylla i uppgifterna identifieras och säkerställs att det är en fysisk person bakom datorn
-Det är också ett skydd mot falska kreditkort (botar använder ofta stulna kortnummer för dessa typer av transaktioner)

 

115,000
60
CATEGORY

Leta upp en artist, ett lag eller en show du vill recensera här på ticketmaster.se, scrolla ned till kundrecensioner och klicka på "Skriv en recension"-knappen. Läs mer genom att klicka här.

115,000
62
CATEGORY

Biljettbokningen: 0771-70 70 70

Öppettider:

Måndag-fredag: kl 09.00-17.00

Lördag-söndag: stängt

 

115,000
65
CATEGORY

"För tillfället uppbokat" innebär att det just nu inte finns några biljetter lediga.

Återbudsbiljetter kan fortfarande komma in.

Du kan gå in på ticketmaster.se lite då och då för att se om platstillgången har ändrats.

 

115,000
112
CATEGORY

Varför ska jag ha avbeställningsförsäkring via Allianz Global Assistance och vad innebär det?
Om du blir sjuk, skadad eller råkar ut för en oväntad plötslig händelse som gör att du inte kan gå på det bokade evenemanget så får du pengarna för biljetten tillbaka via Ticketmasters avbeställningsförsäkring. Om du inte har avbeställningsförsäkring så förlorar du hela biljettpriset.

Hur köper jag avbeställningsförsäkring via Allianz Global Assistance?
Du bokar avbeställningsförsäkringen tillsammans med bokning av biljetten på ticketmaster.se. Avbeställningsförsäkringen ska köpas för alla biljetter på bokningen, max 9 stycken.

Kan jag ångra avbeställningsförsäkringen?

Om försäkringen inte motsvarar dina förväntningar får du tillbaka premien om du meddelar Allianz Ticketmaster Sverige inom 14 dagar efter att du fått din e-postbekräftelse. För återbetalning kontaktar du Ticketmaster Sverige.

Vad räknas som allvarligt och oväntat?
Det ska vara något som du inte kunnat påverka. Här följer några exempel:
- Om du eller någon nära anhörig blir sjuk
- Om någon i ditt sällskap som också köpt försäkring blir sjuk (max 9 personer)
- Om du är på väg med bil till evenemanget och det visar sig att vägen är avstängd på grund av en bilolycka
- Om något händer i ditt hem t ex inbrott, vattenskada, brand eller liknande
DU MÅSTE KUNNA STYRKA DIN SKADEANMÄLAN MED INTYG FRÅN LÄKARE, POLIS, MYNDIGHETS- ELLER ANNAN OJÄVIG PERSON

Vad är en ojävig person?
Det är en person som du inte har någon nära relation till. Exempel på jävig person är föräldrar, barn, syskon, sambo och vänner.

Får jag tillbaka alla pengar?
Ja, du får tillbaka hela biljettkostnaden inklusive eventuella serviceavgifter minus försäkringspremien. Kom ihåg att du måste kunna styrka med intyg.

Är det någon självrisk?
Försäkringen gäller utan självrisk.

Allianz Global Assistance är en av de största aktörerna på den europeiska marknaden för försäkringar. Ticketmaster har i samarbete med Allianz Global Assistance tagit fram denna avbeställningsförsäkring.

115,000
157
CATEGORY

Har du valt eBiljett som leveranssätt kan du skriva ut en ny biljett eller spara ner en ny biljett på din telefon. Logga in på Mitt Konto med din mobiltelefon för att hitta den mobilanpassade versionen av biljetten eller med dator för att ladda ner den utskrivningsbara versionen. Observera att eBiljett har ett inbyggt säkerhetssystem som endast medger inträde en gång. 

 
 
115,000
158
CATEGORY

Du är själv ansvarig för att ta reda på om ett evenemang är inställt eller flyttat.

Vid inställda eller flyttade evenemang ansvarar ticketmaster.se inte för återbetalning eller återlösen utan du kontaktar arenan/arrangören direkt. 

Serviceavgifter och porto återbetalas inte vid inställt eller flyttat evenemang.

 

115,000
159
CATEGORY

Du kan använda upp till 4 presentkort för din bokning. 

Om presentkorten inte täcker hela beloppet kan du välja ett annat betalningssätt för det resterande beloppet. 
 
Om du har fler än 4 presentkort som önskas lösas in i samband med detta köp kontakta oss via presentkort@ticketmaster.se.
Meddela oss ditt bokningsnummer, presentkortsnummer och information om vilken bank du har och vilket bankkontonummer. Vi löser sedan vi in det belopp du har fått betala med pengar och betalar ut det till ditt konto.
 

Kortet kan endast användas för att köpa biljetter till deltagande evenemang eller andra evenemangsrelaterade produkter eller tjänster via Tickemaster i Sverige ("Ticketmaster-produkter").

Kortet kan inte användas för att köpa biljetter till evenemang som äger rum utanför Sverige.

Kortet kan inte användas för att köpa biljetter till evenemang som endast marknadsförs på ticketmaster.se men inte säljs av Ticketmaster.(Du länkas då vidare till annan leverantör).

På plastkort köpta i butik hittar du pinkoden under skraprutan på baksidan.
115,000
160
CATEGORY

Vill du inte längre ha våra Nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig under Mitt konto.

Gå in på länken "Nyhetsbrev" och bocka sedan ur rutan "Nyhetsbrev". Kom ihåg att bekräfta din ändring. 

Observera att det kan ta 24-48 timmar för avregistreringen att gå igenom.

115,000
165
CATEGORY

eBiljett är ett enkelt och tryggt sätt att köpa din biljett på. Biljetten sparas under Mitt konto samt skickas till din e-post som en PDF. 

 

115,000
167
CATEGORY

Vi skickar biljetten till din e-post som en PDF och du kan skriva ut den när det passar dig bäst. Biljetten sparas dessutom under Mitt konto vilket gör att du alltid har åtkomst till den även om du inte har din e-post tillgänglig. För att få en mobilanpassad eBiljett går du in på Mitt Konto med din mobiltelefon och laddar ner biljetten på din telefon. Du kan också hitta dina bokade eBiljetter i vår iPhone app ”Ticketmaster” under fliken ”Mina biljetter”. 

 

115,000
168
CATEGORY

Utskriftsbar biljett:

1. Logga in på Mitt konto

2. Gå in på "Bokningar"

3. Klicka på "Öppna" vid biljetten du vill skriva ut.

4. Skriv ut din biljett.

5. För att kunna öppna och skriva ut din biljett behöver du Acrobat Reader. Den senaste versionen kan du ladda hem här: https://get.adobe.com/se/reader

 

I samband med ditt köp fick du dessutom din eBiljett via email. Det går lika bra att skriva ut biljetten därifrån.

 

 

Mobilanpassad biljett:

1. Logga in på Mitt konto med din mobiltelefon

2. Gå in på "Bokningar"

3. Klicka på ”Öppna" bredvid biljetten du vill spara

4. Spara biljetten i valfri app som kan hantera pdf-filer, t.ex. iBooks eller Adobe Acrobat. Du kan också ta en skärmdump på biljetten och spara den i ditt bildgalleri på telefonen eller hitta din biljett i vår iPhone app ”Ticketmaster” under fliken ”Mina biljetter”.

 

115,000
169
CATEGORY

Det spelar ingen roll om du skriver ut din eBiljett i färg eller svartvitt. Båda alternativen fungerar lika bra. Det viktiga är att du har hela PDFen med dig som utskrift till evenemanget.

115,000
170
CATEGORY

Du bör inte klippa i din eBiljett. Ta med dig hela PDF-utskriften till evenemanget.

 

115,000
171
CATEGORY

Var rädd om din eBiljett och behandla den som en värdehandling. Vi ber dig vara försiktig med att skriva ut biljetten i offentliga miljöer där den lätt kan hamna i fel händer. 

 

Undvik också att sprida bilder på din biljett i sociala medier som Facebook eller Instagram. 

 

Biljettens streckkod/QR-kod ger rätt till 1 st inträde. Skulle någon obehörig få tag på en kopia av din eBiljett riskerar du att bli stoppad vid inpasseringen.  

 

Om du valt eBiljett för mobil och har en telefon med en mycket sprucken skärm så kan det vara svårt att scanna av koden vid inpassering. I så fall är det bättre om du skriver ut biljetten eller använder en annan mobiltelefon vid scanningen.

 

115,000
172
CATEGORY

För att undvika att bokningsbekräftelsen och din eBiljett hamnar i korgen för skräppost, lägg till adressen noreply@ticketmaster.se som säker adress i ditt e-postprogram.

 

Kom ihåg att du alltid kan nå din eBiljett via ditt konto på Ticketmaster.se:

1. Logga in på Mitt konto

2. Gå in på "Bokningar"

3. Klicka på "Öppna" och spara eller skriv sedan ut biljetten.

Vill du ha en mobilanpassad eBiljett når du den på detta sätt:

1. Gå till Ticketmaster.se med din mobiltelefon och logga in på Mitt konto

2. Gå in på "bokningar"

3. Klicka på "Öppna" och spara sedan biljetten i valfri app som kan hantera pdf-filer, t.ex. iBooks eller Adobe Acrobat.

Eller via vår iPhone-app:

1.     Ladda ner vår iPhone-app ”Ticketmaster”

2.     Logga in på ditt Ticketmaster-konto i appen

3.     Hitta dina bokningar under fliken ”Mina biljetter”. 

115,000
174
CATEGORY

Kamera, ljud- och bildinspelningsutrustning får inte medföras till arenan. Selfie-pinne är inte heller tillåtet. 

115,000
184
CATEGORY

Får du tekniskt fel, rensa cookies och webbhistorik och försök igen. Om inte det hjälper byt webbläsare och försök igen.

115,000
228
CATEGORY

Information om hur man köper rullstolsplats eller handikapplats hittar du oftast under evenemangsbeskrivning eller övrig evenamangsinformation när du har klickat in på evenemanget.

115,000
229
CATEGORY
Via hemsidan går det inte att lämna singelplatser. Testa att söka på en annan rad eller sektion. 
115,000
230
CATEGORY
Det kan ta en stund innan betalningen går igenom. Har inte biljetterna kommit till din mail inom 60 minuter kan du gå in på mitt konto på ticketmaster.se och ladda ner biljetterna där.
115,000
231
CATEGORY

Logga in på mitt konto, klicka på ändra adress. Uppdatera till din nuvarande adress och sen spara.

115,000
232
CATEGORY

Om biljetten är giltig eller inte kan inte kontrolleras förrän på plats på arenan när biljetten ska scannas i entrén.

115,000
233
CATEGORY

Presentkortsnumret hittar du på baksidan av ditt plastpresentkort och det innehåller 16 siffror.

Säkerhetskoden skrapar du fram på baksidan av ditt plastkort.
115,000
234
CATEGORY

Säkerhetskoden skrapar du fram på baksidan av ditt plastpresentkort.

 

115,000
235
CATEGORY

Vårt presentkort har en begränsad giltighetstid på 1 år från köptillfället efter detta datum har det mist sitt värde.

Vi förlänger inte giltighetstiden och presentkortet kan inte heller helt eller delvis lösas in mot kontanter. Evenemanget man köper till kan dock ligga längre fram i tiden.

115,000
236
CATEGORY

Under evenemangsbeskrivning eller övrig evenemangsinformation på respektive evenemang hittar du information om olika rabatter. Klicka på ”läs mer” för att få fram all information om evenemanget.

115,000
237
CATEGORY
Lösenordet kan innehålla både stora och små bokstäver, var noga med att fylla i lösenordet precis som det visas i mailet. Ett tips är att kopiera och klistra in lösenordet som skickas till dig.
115,000
238
CATEGORY

Seatwave erbjuder en säker marknadsplats där fans kan sälja evenemangsbiljetter till andra fans. Vid en försäljning garanterar Seatwave att köparen får sin biljett och att säljaren får sina pengar.
Klicka här för att läsa mer.

115,000
239
CATEGORY

Hej,

Tack för ditt mail.

 

Återkom gärna om du har fler frågor.

Vänliga hälsningar,

... på Ticketmaster

115,000
244
CATEGORY

Hej,

Tack för ditt mail.

Om du har raderat ditt mail med biljetterna så kan du logga in på ditt Ticketmaster konto och ladda ner biljetterna därifrån. 

Vänliga hälsningar,

..... på Ticketmaster

115,000
250
CATEGORY

Hur ansöker jag om öppet köp inom 3 dagar efter köpet?
Du ansöker om pengarna tillbaka genom att fylla i detta formulär: https://hjalp.ticketmaster.se/contact-fan-guarantee.

Hur uppgraderar jag eller byter mina biljetter?
Nu byter vi ut dina biljetter om du hittar bättre lediga platser inom samma priskategori eller högre. Det gäller endast byte till samma evenemang/föreställning, till en kostnad på 50 kr per order.
Ring vårt Contact Center på 0771-707070 för att byta eller uppgradera dina biljetter.

Hur får jag tillbaka pengarna om jag inte kan gå på ett evenemang som bytt datum?
Om ett evenemang blir inställt så bokar vi om dig till ett nytt datum. Skulle du ha förhinder på det nya datumet återbetalar vi självklart pengarna för biljettkostnaden.
Ring vårt Contact Center på 0771-707070 för att få pengarna tillbaka.

Vilka undantag gäller för Fan Guarantee?
Samtliga biljetter i ordern betalas tillbaka. Återköp måste ske inom 72 timmar. Endast 1 återköp per månad och 3 återköp under ett år beviljas. Återköp gäller ej vid köp via Klarna, presentkort, årskort, abonnemang, VIP, paketering, Platinumbiljetter, rabatterade biljetter eller liknande. Gäller ej platser som kan reserveras hos arrangörens biljettkassa eller annat ombud. Gäller ej där du slutför ditt köp via mail, s.k Accept email.

115,000
251
CATEGORY

Hej,

Tack för ditt mail.

Nu har vi återköpt dina biljetter och pengarna återbetalas automatiskt till kontot biljetterna är betalda ifrån. Det kan ta upp till fem bankdagar innan pengarna syns på kontot.

Vänligen,

... på Ticketmaster

115,000
252
CATEGORY

Hej,

Tack för ditt mail.

Tyvärr så omfattas inte biljetter köpta med Klarna av Fan Guarantee och vi kan inte återköpa dina biljetter.

Fullständiga villkor kan du läsa här: https://www.ticketmaster.se/help/customerpolicy.html?language=sv-se

Vänligen,

... på Ticketmaster

115,000
253
CATEGORY

Hej,

Tack för ditt mail.

Tyvärr så kan vi inte återköpa dina biljetter då det är mindre än 14 dagar kvar till evenemanget. Fullständiga villkor för Fan Guarantee kan du läsa här: https://www.ticketmaster.se/help/customerpolicy.html?language=sv-se

Vänligen,

... på Ticketmaster

115,000
254
CATEGORY

AcceptEmail är ett sätt att betala för biljetter köpta via vårt call center, i lugn och ro genom ett mailutskick. Du har en dag på dig att genomföra betalningen och biljetterna skickas sedan som eBiljetter. En bokning som inte betalas i tid förfaller automatiskt, ingen avbokning krävs.

AcceptEmail erbjuds fram till 2 veckor innan evenemangsdag, till en kostnad av 15 kronor.

Visa och Mastercard kan användas vid betalning. Vid betalning med flera betalsätt, som tex presentkort, kan inte AcceptEmail användas.

- FanGurantee gäller inte när betalning skett med AcceptEmail.

- AcceptEmail erbjuds inte vid storsläpp.

115,000
255
CATEGORY

Hej,

Tack för ditt mail.

Önskar du avregistrera dig från våra nyhetsbrev får du gärna följa länken som finns längst ner i nyhetsbrevet du fått från oss. Klicka gärna på Avregistrera dig här så kan du enkelt göra det.

 

Återkom gärna om du har fler frågor.

Vänligen,

... på Ticketmaster

115,000
256
CATEGORY

Hej,

Tack för ditt mail.

Önskar du att vi raderar den informationen som vi har om dig får du gärna följa nedan länk där du kan utöva dina rättigheter. 

https://www.ticketmaster.se/personuppgiftspolicy

Under rubriken "Dina rättigheter och val" står allt om dina rättigheter och hur du går tillväga för att utöva dem. Det finns en klickbar länk som heter fyll i detta formulär som hjälper dig att göra det.

Vänligen,

... på Ticketmaster

115,000
257
CATEGORY

Hello and thank you for contacting us. 

 

If you wish to unsubscribe from our newsletter, please follow the link which is on the bottom of the last news email you received from us. Please click on "Unsubscribe" if you wish to stop receiving these emails.

 

You are welcome to contact us again if you have any further questions.

 

Kind regards,

Ticketmaster

115,000
258
CATEGORY

Hello and thank you for contacting us.

 

If you wish to delete your personal information we have stored, please use the following link in order to exert your rights of privacy.

 

https://www.ticketmaster.se/personuppgiftspolicy?language=en-us

 

All the information regarding your privacy rights and the different ways you can exert them is located in the "Your Choices & Rights" section. There is a clickable link in the last paragraph of the section which allows you to delete your information and exert your right of personal privacy.

 

Kind regards,

Ticketmaster

115,000
259
CATEGORY
I bokningsflödet kan du välja Presentkonvolut som leveranssätt. Biljetterna trycks och paketeras i ett presentkonvolut och levereras inom 20 arbetsdagar till den adress du angivit under "Mitt konto". Så snart du fått hem biljetterna är de redo att ges bort, inslagna och klara!
Kontrollera så det står rätt adress på ditt kundkort. 
Priset är 39 kr per bokning. 

 

115,000
190
CATEGORY
Om du inte kommer vidare till betalning kan du prova att logga in på Mitt konto och skriv in ditt telefonnummer på nytt (utan bindestreck) och spara.
 
115,000
191
CATEGORY

Om du inte kan klicka på ”godkänn köp” kontrollera följande:

1. Att du har valt ett betalningssätt

2. Att du har godkänt Ticketmasters allmänna villkor

Om det står och snurrar och du inte kommer vidare när du har klickat på ”godkänn köp” gör följande:

1. Öppna en ny flik och gå in på ”mitt konto” och klicka på ”ändra profil”, skriv in telefonnumret på nytt utan streck eller mellanslag och klicka på spara.

2. Stäng ner fliken och gå in på den fliken där bokningen ligger och fullfölj bokning genom att klicka på ”godkänn köp”

 

 

 

115,000
193
CATEGORY

Kontrollera följande:

 

1. Att du gått in via rätt hemsida?

2. Att du klickat på rätt länk?

3. Att du valt rätt antal biljetter?

4. Att du har rätt lösenord och stavat det rätt?

5. Om du har testat flera gånger och lösenordet inte fungerar? Avvakta 15 minuter och försök igen.

6. Rensa cookies och klicka på länken igen. 

 

115,000
194
CATEGORY

Vår app är gratis för nedladdning i App Store och även gratis att använda. Däremot kan din mobiloperatör ta ut en avgift för datatrafiken. För aktuella priser, hör med din operatör.

115,000
198
CATEGORY
Sök efter ”Ticketmaster” i App Store så kommer den upp för nedladdning!
115,000
199
CATEGORY

Klicka på menyikonen längst upp till och sedan på fliken ”Mina biljetter”. Är du inte redan inloggad på ditt Ticketmaster-konto i appen får du upp formuläret för inloggning. När du fyllt i det och loggat in på ditt konto kommer du sedan få upp dina bokade evenemang och biljetter.

Klicka på Inställningar högst upp till vänster, sedan på Ladda ner biljetter och markera Använd mobildata för nedladdning, så den blir grön.

115,000
200
CATEGORY

Betalning via Klarna
I samarbete med Klarna erbjuder vi dig att betala med faktura eller genom delbetalning.
Fakturan skickas ut via mail i samband ditt köp och har en förfallotid på 14 dagar, medan en avbetalning görs i egen takt.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se

För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice

Hämta ut förbetalda biljetter
Du måste uppge bokningsnummer samt den pinkod som erhålls vid bokningstillfället när biljetterna hämtas ut. Legitimation kan krävas vid uthämtning, Förbetalda biljetter kan hämtas fram till evenemangsdagen.

Boka eller betala direkt
Arenan/arrangören bestämmer vilka betalnings- och leveranssätt som gäller på deras evenemang. Du får information om detta vid bokningen.

Ångerrätt
Distansavtalslagens paragraf för ångerrätt gäller intye vid köp av evenemangsbiljetter. Att välja Klarna som betalningsalternativ är att likställa med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas först vid ett senare tillfälle. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp.

Boka från andra länder
Klarna erbjuds inte vid köp som görs från utlandet. Om du inte kan boka till ett evenemang kontakta arenan eller vårt Contact Center +46 77 170 70 70

Betalning med Klarna
Vid betalningstillfället skall personnummer anges för validering. Var noga med att verifiera din adress då denna kontrolleras vid köptillfället. Vid felaktiga adressuppgifter förbehåller sig Ticnet rätten att makulera genomförd bokning och köp.

115,000
201
CATEGORY

Alla frågor gällande presentkort, tex leverans, ångerrätt, borttappade presentkort hänvisar vi till: tickemaster@voucherexpress.net

Var kan jag köpa Ticketmasters presentkort?

Ticketmasters presentkort kan köpas via ticketmaster.se, ICA, Coop, Pressbyrån, Hemköp, ATG. Hos ATG kan du välja valfritt belopp.

 

Hur betalar jag med mitt presentkort?

För att betala med ditt presentkort anger du kortnumret och säkerhetskoden på presentkortet i betalningsflödet. Det går bra att delbetala med presentkortet. Du kan använda upp till fyra presentkort under förutsättning att det täcker hela biljettsumman. Annars använder du fyra presentkort och betalar resterande summa med ett betalkort.

Om det blir ett restbelopp kvar på presentkortet så gäller fortfarande samma giltighetsdatum.

 

När får jag mitt e-presentkort?

Ditt e-presentkort skickas inom 1 timme till den angivna e-postadressen. Alternativt till den dag och tid som du valt. Titta efter i din skräppost så det inte har hamnat där innan du felanmäler.

 

Hur får jag ett kvitto på mitt köp av Ticketmaster presentkort?

Kvitto för presentkort köpta på ticketmaster.se kan du få genom att maila ditt ordernummer till ticketmaster@voucherexpress.net och be om kvitto. Kvitto för presentkort köpta i butik får du i butiken i samband med köpet.

 

Behöver jag aktivera presentkortet?

Presentkortet är aktiverat när du får det till dig.

 

Hur kontrollerar jag saldo och giltighet på presentkortet?

Klicka här för att se saldo och giltighetstid. 

 

Vad händer om jag tappar eller presentkortet blir stulet?

Förlorat eller förstört presentkort ersätts ej.

 

Har presentkortet någon giltighetstid?

Ticketmasters presentkort är giltigt 1 år från inköpsdatum, tiden går inte att förlänga. Klicka här för att se saldo och giltighetstid. 

 

Köpa presentkort som företag?

Om du som företag vill köpa presentkort till ett totalt värde över 5.000kr, läs här Företagsförsäljning

 

Övriga presentkortsfrågor

Ticketmasters presentkort kan inte lösas in mot kontanter.
Ticketmasters presentkort kan på ticketmaster.se köpas i valfri valör 50- 2000 kr. I butik finns valörerna 200kr, 500kr och 750kr.
Du kan inte använda samma konto du har på ticketmaster.se utan du skapar ett nytt konto vid köp av presentkort.
 

Köpvillkor

115,000
205
CATEGORY
Mobilanpassad eBiljett
1. Välj eBiljett som leveranssätt när du bokar dina biljetter. 

2. Vi skickar biljetten till din e-post som en PDF ifall du ändå skulle vilja skriva ut den.

3. Gå in på Mitt Konto med din mobiltelefon, öppna biljetten och spara den sedan på din telefon.

4. Lättaste sättet att hitta din biljett senare är att spara ner den i appen iBooks eller Adobe Acrobat. Du kan också ta en skärmdump av biljetten och spara i dina bilder på telefonen.

5. Ta med och visa upp din biljett på evenemanget.
115,000
217
CATEGORY

Hur får jag mina biljetter?
När du köper en biljett från oss kan du välja hur du vill få biljetten. Som en eBiljett till mail eller mobilen, hem i brevlådan eller hämta själv hos ett biljettombud. Leveranssätten kan skilja sig mellan olika evenemang, därför kan det ibland finnas evenemang som inte erbjuder alla leveranssätt.  Läs mer om de olika alternativen nedan: 


eBILJETT
Vårt snabbaste och populäraste leveranssätt. Biljetten skickas via e-post som du skriver ut när det passar dig eller som du kan spara i din mobiltelefon!

Biljetten sparas under Mitt Konto samt skickas till din e-post som en PDF. 

Utskrivningsbar eBiljett
1. Välj eBiljett som leveranssätt när du bokar dina biljetter.
2. Vi skickar biljetten till din e-post som en PDF och du kan skriva ut den när det passar dig bäst. 
3. För att kunna öppna och skriva ut din biljett behöver du Acrobat Reader. Den senaste versionen kan du ladda hem här:
4. Biljetten sparas dessutom under Mitt Konto vilket gör att du alltid har åtkomst till den även om du inte har din e-post tillgänglig.
5. Skriv ut din eBiljett och ta med den till evenemanget.

Mobilanpassad eBiljett
1. Välj eBiljett som leveranssätt när du bokar dina biljetter. 
2. Vi skickar biljetten till din e-post som en PDF ifall du ändå skulle vilja skriva ut den.
3. Gå in på Mitt Konto med din mobiltelefon, öppna biljetten och spara den sedan på din telefon.
4. Lättaste sättet att hitta din biljett senare är att spara ner den i appen iBooks eller Adobe Acrobat. Du kan också ta en skärmdump av biljetten och spara i dina bilder på telefonen.
5. Ta med och visa upp din biljett på evenemanget.

BREV
Vill du ha kvar känslan av att hålla i en ”gammal” vanlig biljett så kan du med fördel välja vårt alternativ brev, biljetterna kommer hem till dig i brevlådan inom 10 arbetsdagar. Har du ont om tid så välj hellre eBiljett som du skriver ut eller har i mobilen för att vara på den säkra sidan.

COLLECTOR TICKET
Den perfekta souvenirbiljetten för dig som vill spara ett minne från ett oförglömligt evenemang.
Collector Ticket skickas hem till dig i brevlådan efter drygt 60 dagar. Biljetten är i plast med ett exklusivt tryck på framsidan föreställande en av de officiella bilderna för konserten/evenemanget, inkl. ett band att hänga kortet i. 
En riktig souvenirbiljett till de största fansen!


PLATINUMBILJETT
Till några av våra mest populära evenemang erbjuder vi dig Ticketmaster Platinum. Det är ett biljettalternativ för dig som vill försäkra dig om att få de bästa tillgängliga biljetterna till ett live-evenemang direkt från arrangören. 

Ticketmaster Platinum är dynamiskt prissatt vilket betyder att biljettpriset är marknadsbaserat och justeras beroende på efterfrågan. Målet är att ge dig och andra fans en rättvis och säker tillgång till de bästa biljetterna, samtidigt som artist och arrangör kan prissätta biljetterna efter deras verkliga värde. 

Ticketmaster Platinumbiljetter är begränsat i antal och du kan endast köpa dem på ticketmaster.se. Biljetterna levereras enkelt och bekvämt till din hemadress eller som digital eBiljett som du kan skriva ut eller använda i din mobiltelefon. 
Observera att biljetter endast kan levereras till adresser inom Sverige. 

Se vilka evenemang vi erbjuder Ticketmaster Platinum på just nu!


PRESENTKONVOLUT
Har du köpt biljetter som du vill ge bort i present? Välj att få dina biljetter levererade i ett presentkonvolut så skickas de direkt hem till dig inom 10 dagar inslagna i ett snyggt paket redo att ges bort. 

Beställ ett presentkonvolut - enkelt och bekvämt! 
1. Välj presentkonvolut som leveranssätt när du bokar dina biljetter. 
2. Biljetterna paketeras i en presentkonvolut av oss och levereras inom 10 arbetsdagar till den adress du angivit under "Mitt konto".
3. Så snart du fått hem biljetterna är de redo att ges bort, inslagna och klara!

SKICKA BILJETTER UTOMLANDS
Biljetter som bokats på ticketmaster.se skickas endast inom Sverige. Bokar du utanför Sverige välj om möjligt leveranssättet eBiljett.

BILJETTOMBUD
Hos våra biljettombud har du möjlighet att hämta samt köpa biljetter. Vi har ca 80 ombud (klicka här). Arrangörerna kan ha olika regler vad gäller uthämtning, så läs noga vad som gäller för ditt evenemang.

115,000
219
CATEGORY

Betalning via internetbank

Som kund i någon av följande banker och med deras internettjänster kan du betala direkt via din bank: 
- SEB
- Swedbank
- Nordea (Solo)
- Handelsbanken

- Vid uthämtning av biljetter som är förbetalda via bank behöver du uppge bokningsnummer samt pinkoden du fick vid bokningen.

- De förbetalda biljetterna kan hämtas fram till evenemangsdagen hos något av våra Biljettombud eller i vissa fall arenan.

115,000
220
CATEGORY

Här hittar du svar på eventuella frågor om våra olika betalningssätt, ångerrätt samt hur man hämtar ut förbetalda biljetter. Hittar du ändå inte svar på dina frågor tveka inte att kontakta oss.
Instruktioner om hur du betalar samt leveranssätt finns beskrivet på respektive evenemang vid bokningen.

Kortbetalning
Betala säkert med kontokort. Dina kortuppgifter skickas i krypterad form till en säkerhetsserver. Pengarna dras direkt från ditt kort när du registrerat dina kortuppgifter och fått ett bokningsnummer. Följande kort kan användas:

- Kreditkort eller Bankkort
- VISA och Mastercard
- American Express

Du uppger kortnummer, giltighetstid och CVC/CVV-kod.

- Antalet kortköp på Ticketmaster.se är begränsat till 3 köp per kort under 24 timmar.

- Kortet som används vid köp ska tillsammans med din legitimation och bokningsnummer visas när biljetterna hämtas ut hos våra BiljettOmbud eller i vissa fall arenan.

- Namn på kortet samt legitimation måste överensstämma annars lämnas inte biljetterna ut. Detta för att öka säkerheten vid kortbetalning och minska kortbedrägerier över internet.

-Biljetterna kan hämtas fram till evenemangsdagen.

Klarna- betala med faktura
I samarbete med Klarna erbjuder vi dig att betala med faktura eller genom delbetalning.
Fakturan skickas ut via mail i samband ditt köp. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar, medan en avbetalning görs i egen takt.
Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.
Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se.
För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice
Klarna erbjuds inte vid köp som görs från utlandet.

- Vid uthämtning av biljetter som betalas med Klarna behöver du uppge bokningsnummer samt pinkoden du fick vid bokningen.

Presentkort
Ticketmasters presentkort kan användas som betalning på ticketmaster.se, vårt contact center samt hos våra BiljettOmbud. OBS! Våra e-presentkort kan inte användas hos våra BiljettOmbud.

Presentkortet kan användas till hela köpet eller som delbetalning med bank eller kortbetalning.

AcceptEmail
AcceptEmail är ett sätt att betala för biljetter köpta via vårt call center i lugn och ro genom ett mailutskick. Du har en dag på dig att genomföra betalningen och biljetterna skickas sedan som eBiljetter. En bokning som inte betalas i tid förfaller automatiskt, ingen avbokning krävs.

AcceptEmail erbjuds fram till 2 veckor innan evenemangsdag, till en kostnad av 15 kronor. Visa och Mastercard kan användas vid betalning. Vid betalning med flera betalsätt, som tex presentkort, kan inte AcceptEmail användas.

- FanGurantee gäller inte när betalning skett med AcceptEmail.
- AcceptEmail erbjuds inte vid storsläpp.

Bankbetalning
Bankbetalning kan användas vid köp av presentkort men inte vid köp av evenemangsbiljetter. 
Som kund i någon av följande banker och med deras internettjänster kan du betala presentkort direkt via din bank:
- SEB
- Swedbank
- Nordea (Solo)
- Handelsbanken

Elektroniska kreditkort
Betalning med elektroniska kort accepteras inte vid uthämtning hos ombud eller arena. Vi är medvetna om att betalning med e-kort är ett säkert betalningssätt men eftersom vi har dessa regler vid uthämtning fungerar inte betalning med e-kort hos oss när biljetterna ska hämtas ut.
Information om detta finns i samband med val av betalningssätt på Ticketmaster.se.

Ångerrätt
Normalt sätt gäller inte distansavtalslagens paragraf för ångerrätt vid köp av evenemangsbiljetter men i vissa fall erbjuder Ticketmaster öppet köp i 3 dagar genom Fan Guarantee. Klicka här för att läsa mer om villkoren för Fan Guarantee.
Observera att biljett som betalats direkt vid bokningstillfället betraktas som köpt. Även val av Klarna som betalningsalternativ likställs med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas vid ett senare tillfälle. 


 

115,000
225
CATEGORY

Om du inte kan se biljetterna under Mina biljetter på Mitt konto på ticketmaster.se så har köpet inte fullföljts.

Bankbetalningar kan ibland ta upp till 2 timmar innan de går igenom.

115,000
221
CATEGORY
Du kan chatta med vår kundservice eller fyll i formuläret nedan.
Kontaktinformation
*obligatoriska fält

Powered by inbenta
default
sh8t89i34288pph7q7r61q7ab5
Söktips
Du kan använda ett eller flera ord när du söker efter ett svar. Eller ställa en hel fråga. Vi låter sedan systemet söka upp det svaret som det tror lämpar sig bäst för din fråga.

Så långt det är möjligt, försök ställa så enkla och tydliga frågor som möjligt. T ex blir det svårare för systemet att hitta ett svar om du ställer flera frågor i samma mening.

Om du inte tycker att du får ett tillräckligt bra svar på din fråga, använda då formuläret under ”Kontakta oss” så kommer vår kundservice att svara dig istället. Hoppas du får svar på din fråga!