VÄLKOMMEN! Här finns svaren på vanliga frågor.

På vissa evenemang är det åldersgräns 13 år. Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap.

Det är pga Socialstyrelsens rekommendation angående ljudnivåbegränsningar för barn som arrangören väljer att tillämpa denna åldersgräns.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

 

 

136,000
14
CATEGORY

Olika rabatter kan finnas på olika evenemang. Det är ansvarig arena/arrangör som bestämmer vilka rabatter som ska finnas på deras evenemang.

För information om rabatter för barn, ungdom, studerande, pensionär mm hänvisar vi till informationstext på respektive evenemang på ticketmaster.se.

Kontakta i första hand ansvarig arrangör/arena om det saknas en rabatt.

 

 

 

136,000
24
CATEGORY

Regler för bokning av handikapplatser är olika från arena till arena. Kontakta oss på: 077-170 70 70 så hjälper vi till.


136,000
26
CATEGORY

När du bokar biljetter på ticketmaster.se tas platserna i den ordning som arrangören har lagt in som bästa lediga plats.

Du kan välja plats efter sektion eller priskategori.

Vill du ha andra platser eller fler valmöjligheter är du välkommen att ringa vårt Contact Center 077-170 70 70 och boka biljetterna.

 

 

 

136,000
32
CATEGORY

När man bokar en biljett genom ticketmaster.se bokar man direkt av arrangören/arenan. Ticketmaster fungerar endast som ett ombud.

Informationen om evenemangen som ligger ute på ticketmaster.se, har arrangören/arenan själv lagt ut. I de fall då det saknas information hänvisar vi därför i första hand till arenans/arrangörens egen hemsida.

 

 

 

 

136,000
42
CATEGORY

"För tillfället uppbokat" innebär att det just nu inte finns några biljetter lediga.

Återbudsbiljetter kan fortfarande komma in.

Du kan gå in på ticketmaster.se lite då och då för att se om platstillgången har ändrats.

 

136,000
112
CATEGORY

På vissa event kan det vara onumrerade sittplatser. Det som gäller då är att den som kommer först får först välja var man vill sitta.

Är det onumrerade sittplatser och man ska äta så hänvisar oftast personal på plats var man ska sitta.

136,000
212
CATEGORY

Reservationsmöjlighet finns på ett mycket fåtal evenemang. På de flesta är det endast direktbetalning. Det är arrangören som bestämmer om det ska finnas reservation eller inte.

Om reservationsmöjlighet finns så ser du det som alternativ på leveranssätten på evenemanget när du bokar.

136,000
215
CATEGORY
Du kan chatta med vår kundservice eller fyll i formuläret nedan.
Kontaktinformation
*obligatoriska fält

Powered by inbenta
default
sh8t89i34288pph7q7r61q7ab5
Söktips
Du kan använda ett eller flera ord när du söker efter ett svar. Eller ställa en hel fråga. Vi låter sedan systemet söka upp det svaret som det tror lämpar sig bäst för din fråga.

Så långt det är möjligt, försök ställa så enkla och tydliga frågor som möjligt. T ex blir det svårare för systemet att hitta ett svar om du ställer flera frågor i samma mening.

Om du inte tycker att du får ett tillräckligt bra svar på din fråga, använda då formuläret under ”Kontakta oss” så kommer vår kundservice att svara dig istället. Hoppas du får svar på din fråga!