VÄLKOMMEN! Här finns svaren på vanliga frågor.

Köpa biljetter
För att köpa biljetter måste du ha ett konto hos oss. Att skapa ett konto är enkelt. Det finns två alternativ:

1) På ticketmaster.se startsida går du in på "Skapa konto" och fyller i dina uppgifter.

2) I flödet under själva köpet.

Det är endast möjligt att ha ett konto på din e-postadress. Det är därmed inte möjligt att flera personer t e x inom en familj, registrerar ett konto per namn och använder samma e-postadress.

Glömmer du bort ditt lösenord kan du enkelt efterfråga ett nytt genom att klicka på Mitt konto och sedan Glömt lösenord. Om du ändå har problem kontakta oss.

Inloggning
Du loggar in med din e-postadress och lösenord.

Sökning av biljetter
Sökningar av biljetter ska enbart göras i en flik, annars betraktas den nya fliken som senast gjorda sökning. Det är alltid den senaste sökningen som ligger till grund för din bokning. Oavsett i vilken flik du som kund väljer att slutföra köpet kommer du att erhålla de platser som presenterades i senast genomförda sökning.

Ticketmaster.se är optimerad för att användas i en browser och flik (tabb). Används flera parallella browserfönster eller flikar kan funktionaliteten påverkas, då tillfällig eventdata sparas för en förenklad köpprocess.

Din bokning
Din bokning finns sparad under "Mitt Konto". Här kan du se om bokningen gått igenom, om vi erhållit betalning och om biljetterna är skickade. Du får också en bekräftelse skickad till din e-post. Har du fått en PIN-kod vid bokningen finns den sparad på "Mitt Konto" under rubriken "Bokningar", klicka på bokningsnumret för att se all information.
Det är upp till kunden att kontrollera att bokningen stämmer (rätt evenemang, rätt antal, rätt arena o s v) och att biljetten kommit kunden tillhanda i god tid innan evenemanget startar.

Avboka biljetter
Du kan endast avboka reserverade biljetter, biljetter där du inte valt något betalningssätt. Logga in på "Mitt Konto", klicka på "Bokningar", klicka på bokningsnumret och makulera bokningen. Reserverade bokningar som inte hämtats ut inom angiven tid makuleras automatiskt.

Bokningsstopp
Om du försöker att göra en bokning samma dag som eventet men det inte fungerar kan det vara så att arrangören har lagt ett bokningsstopp på ticketmaster.se. Då gäller endast köp direkt på arenan.

Ångerrätt
Distansavtalslagen gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter vilket innebär att man inte kan ångra sitt köp eller byta mot annan biljett även fast det köps på ticketmaster.se.

Personligt bruk
Biljetter får endast köpas för personligt bruk, inte för kommersiella ändamål. Detta innebär att biljetter inte kan erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudanden för andra produkter eller tjänster, utan skriftligt samtycke från Ticketmaster och / eller arrangören / arenan. Om det finns en begränsning av antalet tillåtna biljetter per köpare, får det inte överskridas.

Köp som strider med de fastställda villkoren
Ticketmaster har rätt att makulera bokningar/inköp som kunden gör och med omedelbar verkan utesluta kunden från ticketmaster.se om kunden inte lämnar korrekt information om sig själv eller på annat sätt bryter mot eller försöker kringgå de villkor som gäller för biljettköp. Detta gäller bland annat om kunden bokar eller köper fler biljetter än tillåtet.

Automatiserade köpmetoder/BOTS
Om det finns en begränsning av antalet biljetter som är tillåtna per köpare får det inte överskridas. Om vi ​​identifierar överträdelser av dessa gränser, oavsett om det är av en enskild användare eller flera anslutna användare (till exempel med flera kreditkort eller flera medlemmar i ett hushåll) eller via användningen av automatiserade metoder för att köpa biljetter, förbehåller vi oss rätten att makulera köpet. Användning av automatiserade metoder för att köpa biljetter är strikt förbjudet.

Gruppbokning
Kontakta aktuell arena för att se om de erbjuder gruppbokning.

Handikapplatser
Kontakta oss på: 077-170 70 70 så hjälper vi till.

Om du inte kan boka/köpa biljetter

Om du inte kan boka till ett evenemang kontakta arenan eller vårt Contact Center +46 77 170 70 70

Sätt att köpa
Du kan köra biljetter på hemsidan, i Ticketmaster-appen eller hos ombud. Det går även att köpa biljetter via telefon, till en kostnad på 15 kronor. 

Serviceavgifter

Biljettpris    Serviceavgift
>100 kr         10 kr
100-199 kr    20 kr
200-299 kr    25 kr
300-399 kr    30 kr
400-499 kr    35 kr
500-599 kr    40 kr
600-699 kr    45 kr
700-799 kr    50 kr
800-899 kr    55 kr
900 kr  <       60 kr

 

114,000
2
CATEGORY

Serviceavgiften är den avgift som Ticketmaster tar för att du ska kunna boka biljetter via oss och kunna få dem distribuerade via våra distributionskanaler eBiljett, Biljettombud eller brev.

Biljettpris    Serviceavgift
>100 kr         10 kr
100-199 kr    20 kr
200-299 kr    25 kr
300-399 kr    30 kr
400-499 kr    35 kr
500-599 kr    40 kr
600-699 kr    45 kr
700-799 kr    50 kr
800-899 kr    55 kr
900 kr  <       60 kr


 

Klarna - Köp nu, betala senare 25 krLeveransavgift: Brev 45 kr, Brev med presentkonvolut 55 kr.

Vid inställt evenemang får du inte tillbaka service-, leverans-, eller administrativa avgiften eftersom Ticketmaster har utfört tjänsten att förmedla biljetten till dig när biljetten köptes.

 

 

114,000
16
CATEGORY

För att boka biljetter måste du först registrera dig som kund.

Registreringen kan göras i samband med en bokning (du blir då ombedd att fylla i dina kunduppgifter innan bokningen påbörjas) eller direkt genom att klicka på någon av länkarna "Skapa Konto". Dina uppgifter finns sedan registrerade under "Mitt Konto".

Du kan endast registrera ett konto på din e-postadress. Det är därmed inte möjligt att flera personer t e x inom en familj, registrerar ett konto per namn och använder samma e-postadress. Om du får problem vid registrering av kunduppgifter kan det bero på att din e-postadress redan finns registrerad. Skicka då istället efter inloggningsuppgifter så kommer de till din e-post inom kort. När registreringen är slutförd loggar du in med din e-postadress samt lösenord.

114,000
18
CATEGORY

Via ticketmaster.se kan privatpersoner välja betalningssätt Klarna och få köpet på faktura.

I samarbete med Klarna erbjuder vi dig att betala med faktura eller genom delbetalning.
Fakturan skickas ut via mail i samband ditt köp. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar, medan en avbetalning görs i egen takt.
Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.
Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna
För information om din betalning kan du kontakta Klarnas kundservice.
Klarna erbjuds inte vid köp som görs från utlandet. 

- Vid uthämtning av biljetter som betalas med Klarna behöver du uppge bokningsnummer samt pinkoden du fick vid bokningen.

I övrigt kan man inte betala via faktura hos Ticketmaster, varken som företag eller privatperson.

114,000
21
CATEGORY

Om bokningen ligger för nära i tiden kan arrangören ibland införa bokningsstopp. Biljetterna kan i så fall bara köpas direkt på arenan.

 

 

114,000
33
CATEGORY

Ticketmaster Platinum är ett biljettalternativ för dig som vill försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till ett evenemang.

Platinumbiljettens pris är dynamiskt vilket innebär att det är anpassat efter tillgång och efterfrågan på ett specifikt live-evenemang. Målet är att försäkra fansen om att få tillgång till de mest eftertraktade platserna medan artisten och arrangören kan prissätta biljetterna efter deras verkliga värde.

Ticketmaster Platinumbiljetter är begränsat i antal och du kan endast köpa dem på ticketmaster.se. Biljetterna levereras enkelt och bekvämt till din hemadress eller som digital eBiljett som du kan skriva ut eller använda i din mobiltelefon. 
Observera att biljetter endast kan levereras till adresser inom Sverige.

Ticketmaster Platinumbiljetter finns endast tillgängliga på ticketmaster.se men inte till alla evenemang. Du hittar information på varje specifik evenemangssida.

 

 

114,000
34
CATEGORY

 

Sökningar av biljetter ska enbart göras i en flik, annars betraktas den nya fliken som senast gjorda sökning. Det är alltid den senaste sökningen som ligger till grund för din bokning. Oavsett i vilken flik ni som kund väljer att slutföra köpet kommer ni erhålla de platser som presenterades i senast genomförda sökning.

Ticnet.se är optimerad för att användas i en browser och flik (tabb). Används flera parallella browserfönster alternativt flikar kan funktionaliteten påverkas, då tillfällig eventdata sparas för en förenklad köpprocess.

 

 

114,000
38
CATEGORY

Betalar man direkt med kort eller internetbank på ticketmaster.se får man en bokningsbekräftelse som bl a innehåller kvitto skickat till sin e-postadress.

Betalar man biljetter hos ett Biljettombud frågar man om kvitto i samband med köpet.

Kvitto för betalda bokningar via ticketmaster.se eller Contact Center kan man få i efterhand via sin e-post av Ticketmasters Contact Center. Kvittot skickas aldrig med vanlig post.

 

 

114,000
45
CATEGORY

Rutiner vid biljettsläpp ser ut såhär:

Ansvarig arrangör/arena bestämmer när info ska läggas upp på ticketmaster.se, enklast är att söka på evenemanget eller arenan för att se om det finns något nytt.

Om ett evenemang är på flera orter kan infon komma vid olika tillfällen eftersom det då kan vara flera parter inblandade.

 

114,000
47
CATEGORY

Vid större biljettsläpp väljer oftast arrangören att sätta en maxgräns på hur många biljetter du som kund får köpa.

Om du som kund bokar eller köper fler biljetter än vad som är tillåtet har Ticketmaster rätt att makulera bokningar eller köp. Vid makulering av sådant skäl återbetalas inte erlagd serviceavgift och inte heller eventuella leverans- eller distributionsavgifter. Ticketmaster kan besluta att inte heller för bokningen/ biljettköpet erlagt biljettpris skall återbetalas.

 

 

114,000
51
CATEGORY

-Recaptcha har vi på ticketmaster.se för att det ska vara säkert och stabilt för dig som konsument.
 Det förhindrar att s.k botar bokar upp biljetter, genom att fylla i uppgifterna identifieras och säkerställs att det är en fysisk person bakom datorn
-Det är också ett skydd mot falska kreditkort (botar använder ofta stulna kortnummer för dessa typer av transaktioner)

 

114,000
60
CATEGORY

"För tillfället uppbokat" innebär att det just nu inte finns några biljetter lediga.

Återbudsbiljetter kan fortfarande komma in.

Du kan gå in på ticketmaster.se lite då och då för att se om platstillgången har ändrats.

 

114,000
112
CATEGORY

Varför ska jag ha avbeställningsförsäkring via Allianz Global Assistance och vad innebär det?
Om du blir sjuk, skadad eller råkar ut för en oväntad plötslig händelse som gör att du inte kan gå på det bokade evenemanget så får du pengarna för biljetten tillbaka via Ticketmasters avbeställningsförsäkring. Om du inte har avbeställningsförsäkring så förlorar du hela biljettpriset.

Hur köper jag avbeställningsförsäkring via Allianz Global Assistance?
Du bokar avbeställningsförsäkringen tillsammans med bokning av biljetten på ticketmaster.se. Avbeställningsförsäkringen ska köpas för alla biljetter på bokningen, max 9 stycken.

Kan jag ångra avbeställningsförsäkringen?

Om försäkringen inte motsvarar dina förväntningar får du tillbaka premien om du meddelar Allianz Ticketmaster Sverige inom 14 dagar efter att du fått din e-postbekräftelse. För återbetalning kontaktar du Ticketmaster Sverige.

Vad räknas som allvarligt och oväntat?
Det ska vara något som du inte kunnat påverka. Här följer några exempel:
- Om du eller någon nära anhörig blir sjuk
- Om någon i ditt sällskap som också köpt försäkring blir sjuk (max 9 personer)
- Om du är på väg med bil till evenemanget och det visar sig att vägen är avstängd på grund av en bilolycka
- Om något händer i ditt hem t ex inbrott, vattenskada, brand eller liknande
DU MÅSTE KUNNA STYRKA DIN SKADEANMÄLAN MED INTYG FRÅN LÄKARE, POLIS, MYNDIGHETS- ELLER ANNAN OJÄVIG PERSON

Vad är en ojävig person?
Det är en person som du inte har någon nära relation till. Exempel på jävig person är föräldrar, barn, syskon, sambo och vänner.

Får jag tillbaka alla pengar?
Ja, du får tillbaka hela biljettkostnaden inklusive eventuella serviceavgifter minus försäkringspremien. Kom ihåg att du måste kunna styrka med intyg.

Är det någon självrisk?
Försäkringen gäller utan självrisk.

Allianz Global Assistance är en av de största aktörerna på den europeiska marknaden för försäkringar. Ticketmaster har i samarbete med Allianz Global Assistance tagit fram denna avbeställningsförsäkring.

114,000
157
CATEGORY

Du kan använda upp till 4 presentkort för din bokning. 

Om presentkorten inte täcker hela beloppet kan du välja ett annat betalningssätt för det resterande beloppet. 
 
Om du har fler än 4 presentkort som önskas lösas in i samband med detta köp kontakta oss via presentkort@ticketmaster.se.
Meddela oss ditt bokningsnummer, presentkortsnummer och information om vilken bank du har och vilket bankkontonummer. Vi löser sedan vi in det belopp du har fått betala med pengar och betalar ut det till ditt konto.
 

Kortet kan endast användas för att köpa biljetter till deltagande evenemang eller andra evenemangsrelaterade produkter eller tjänster via Tickemaster i Sverige ("Ticketmaster-produkter").

Kortet kan inte användas för att köpa biljetter till evenemang som äger rum utanför Sverige.

Kortet kan inte användas för att köpa biljetter till evenemang som endast marknadsförs på ticketmaster.se men inte säljs av Ticketmaster.(Du länkas då vidare till annan leverantör).

På plastkort köpta i butik hittar du pinkoden under skraprutan på baksidan.
114,000
160
CATEGORY

Om biljetten är giltig eller inte kan inte kontrolleras förrän på plats på arenan när biljetten ska scannas i entrén.

114,000
233
CATEGORY

Presentkortsnumret hittar du på baksidan av ditt plastpresentkort och det innehåller 16 siffror.

Säkerhetskoden skrapar du fram på baksidan av ditt plastkort.
114,000
234
CATEGORY

Säkerhetskoden skrapar du fram på baksidan av ditt plastpresentkort.

 

114,000
235
CATEGORY

Under evenemangsbeskrivning eller övrig evenemangsinformation på respektive evenemang hittar du information om olika rabatter. Klicka på ”läs mer” för att få fram all information om evenemanget.

114,000
237
CATEGORY

Ticketmaster Verified Tickets är vår marknadsledande verifieringstjänst av andrahandsbiljetter som möjliggör säker försäljning. Har du biljetter som du inte kommer att använda? Lista dem hos oss! Klicka här för mer information.

114,000
240
CATEGORY

Hur ansöker jag om öppet köp inom 3 dagar efter köpet?
Du ansöker om pengarna tillbaka genom att fylla i detta formulär: https://hjalp.ticketmaster.se/contact-fan-guarantee.

Hur uppgraderar jag eller byter mina biljetter?
Nu byter vi ut dina biljetter om du hittar bättre lediga platser inom samma priskategori eller högre. Det gäller endast byte till samma evenemang/föreställning, till en kostnad på 50 kr per order.
Ring vårt Contact Center på 0771-707070 för att byta eller uppgradera dina biljetter.

Hur får jag tillbaka pengarna om jag inte kan gå på ett evenemang som bytt datum?
Om ett evenemang blir inställt så bokar vi om dig till ett nytt datum. Skulle du ha förhinder på det nya datumet återbetalar vi självklart pengarna för biljettkostnaden.
Ring vårt Contact Center på 0771-707070 för att få pengarna tillbaka.

Vilka undantag gäller för Fan Guarantee?
Samtliga biljetter i ordern betalas tillbaka. Återköp måste ske inom 72 timmar. Endast 1 återköp per månad och 3 återköp under ett år beviljas. Återköp gäller ej vid köp via Klarna, presentkort, årskort, abonnemang, VIP, paketering, Platinumbiljetter, rabatterade biljetter eller liknande. Gäller ej platser som kan reserveras hos arrangörens biljettkassa eller annat ombud. Gäller ej där du slutför ditt köp via mail, s.k Accept email.

114,000
251
CATEGORY

AcceptEmail är ett sätt att betala för biljetter köpta via vårt call center, i lugn och ro genom ett mailutskick. Du har en dag på dig att genomföra betalningen och biljetterna skickas sedan som eBiljetter. En bokning som inte betalas i tid förfaller automatiskt, ingen avbokning krävs.

AcceptEmail erbjuds fram till 2 veckor innan evenemangsdag, till en kostnad av 15 kronor.

Visa och Mastercard kan användas vid betalning. Vid betalning med flera betalsätt, som tex presentkort, kan inte AcceptEmail användas.

- FanGurantee gäller inte när betalning skett med AcceptEmail.

- AcceptEmail erbjuds inte vid storsläpp.

114,000
255
CATEGORY
Om du inte kommer vidare till betalning kan du prova att logga in på Mitt konto och skriv in ditt telefonnummer på nytt (utan bindestreck) och spara.
 
114,000
191
CATEGORY

Om du inte kan klicka på ”godkänn köp” kontrollera följande:

1. Att du har valt ett betalningssätt

2. Att du har godkänt Ticketmasters allmänna villkor

Om det står och snurrar och du inte kommer vidare när du har klickat på ”godkänn köp” gör följande:

1. Öppna en ny flik och gå in på ”mitt konto” och klicka på ”ändra profil”, skriv in telefonnumret på nytt utan streck eller mellanslag och klicka på spara.

2. Stäng ner fliken och gå in på den fliken där bokningen ligger och fullfölj bokning genom att klicka på ”godkänn köp”

 

 

 

114,000
193
CATEGORY

Kontrollera följande:

 

1. Att du gått in via rätt hemsida?

2. Att du klickat på rätt länk?

3. Att du valt rätt antal biljetter?

4. Att du har rätt lösenord och stavat det rätt?

5. Om du har testat flera gånger och lösenordet inte fungerar? Avvakta 15 minuter och försök igen.

6. Rensa cookies och klicka på länken igen. 

 

114,000
194
CATEGORY

Betalning via Klarna
I samarbete med Klarna erbjuder vi dig att betala med faktura eller genom delbetalning.
Fakturan skickas ut via mail i samband ditt köp och har en förfallotid på 14 dagar, medan en avbetalning görs i egen takt.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se

För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice

Hämta ut förbetalda biljetter
Du måste uppge bokningsnummer samt den pinkod som erhålls vid bokningstillfället när biljetterna hämtas ut. Legitimation kan krävas vid uthämtning, Förbetalda biljetter kan hämtas fram till evenemangsdagen.

Boka eller betala direkt
Arenan/arrangören bestämmer vilka betalnings- och leveranssätt som gäller på deras evenemang. Du får information om detta vid bokningen.

Ångerrätt
Distansavtalslagens paragraf för ångerrätt gäller intye vid köp av evenemangsbiljetter. Att välja Klarna som betalningsalternativ är att likställa med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas först vid ett senare tillfälle. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp.

Boka från andra länder
Klarna erbjuds inte vid köp som görs från utlandet. Om du inte kan boka till ett evenemang kontakta arenan eller vårt Contact Center +46 77 170 70 70

Betalning med Klarna
Vid betalningstillfället skall personnummer anges för validering. Var noga med att verifiera din adress då denna kontrolleras vid köptillfället. Vid felaktiga adressuppgifter förbehåller sig Ticnet rätten att makulera genomförd bokning och köp.

114,000
201
CATEGORY

Collector Ticket

Leveranstid ca. 60 dagar.

Collector Tickets kan endast väljas i samband med köpet, det går inte att lägga till i efterhand.
Det går inte att ändra till annat biljettformat i efterhand.

Vår eBiljett används i allt större utsträckning och ger en snabb, säker och enkel tillgång till evenemanget. Men det är inte lika vanligt att eBiljetten sparas som en souvenir som den klassiska pappersbiljetten. Därför har vi tagit fram en ny biljett, en Collector Ticket. Collector Ticket är den perfekta souvenirbiljetten för dig som vill spara ett minne från ett oförglömligt evenemang.

Collector Ticket är en officiell biljett, den ger dig samma snabba, säkra och enkla tillgång till evenemanget precis på samma sätt som våra vanliga biljetter. Biljetten är i plast med ett exklusivt tryck på framsidan föreställande en av de officiella bilderna för konserten/evenemanget, inkl. ett band att hänga kortet i. En riktig souvenirbiljett till de största fansen!

Så använder du kortet: På framsidan, väl synlig, finns den streckkod som uppvisas och skannas vid entrén. På baksidan av kortet hittar du information om evenemanget - titel, datum, arena, platsinformation etc.

Ticketmaster Collector Ticket kommer att erbjudas på speciellt utvalda evenemang. Följ oss på sociala medier för att se om just ditt önskeevenemang har Collector Tickets.

We get you in!

Obs: den slutgiltiga bilden på biljetten kan skilja sig från den bild som visas på ticketmaster.se

 

114,000
202
CATEGORY

Det är upp till ansvarig arena att bestämma om de vill ha en klickbar arenalayout på sitt evenemang på ticketmaster.se.

Om ansvarig arena valt att ha klickbar arenalayout kan den endast användas och visas på ticketmaster.se via dator, inte via surfplatta eller mobil.

114,000
207
CATEGORY

Kontrollera att ditt kort är öppet för internetköp. Det öppnar du via din internetbank.

Kontrollera också att du har tillräckligt med pengar på kortet och att du har skrivit in rätt kortuppgifter.

I annat fall hänvisar vi dig att kontakta din bank.

114,000
216
CATEGORY

Betalning via internetbank

Som kund i någon av följande banker och med deras internettjänster kan du betala direkt via din bank: 
- SEB
- Swedbank
- Nordea (Solo)
- Handelsbanken

- Vid uthämtning av biljetter som är förbetalda via bank behöver du uppge bokningsnummer samt pinkoden du fick vid bokningen.

- De förbetalda biljetterna kan hämtas fram till evenemangsdagen hos något av våra Biljettombud eller i vissa fall arenan.

114,000
220
CATEGORY

Om du inte kan se biljetterna under Mina biljetter på Mitt konto på ticketmaster.se så har köpet inte fullföljts.

Bankbetalningar kan ibland ta upp till 2 timmar innan de går igenom.

114,000
221
CATEGORY

För att kunna använda tjänsten måste kunden skapa ett konto med användarnamn och lösenord. Det gör kunden genom att registrera sig på hemsidan. Kunden är själv ansvarig för att användarnamnet och lösenordet hålls hemligt. Detta är viktigt eftersom kunden blir ansvarig för alla beställningar och andra åtgärder som sker med användning av användarnamnet och/eller lösenordet. Detta gäller alltså även om det är någon obehörig som har använt användarnamn och lösenordet.

Det är upp till kunden att kontrollera att all personlig information som lagts vid skapandet av ett konto är korrekt. Ticketmaster kontrollerar inte denna information och svarar inte för att den är korrekt.

114,000
222
CATEGORY
Nej, du måste ha ett konto på ticketmaster.se för att kunna köpa biljetter på vår hemsida.
114,000
223
CATEGORY
Det betyder att det inte finns så många platser bredvid varandra. Det kan finnas platser där man sitter en och en.
114,000
224
CATEGORY

Här hittar du svar på eventuella frågor om våra olika betalningssätt, ångerrätt samt hur man hämtar ut förbetalda biljetter. Hittar du ändå inte svar på dina frågor tveka inte att kontakta oss.
Instruktioner om hur du betalar samt leveranssätt finns beskrivet på respektive evenemang vid bokningen.

Kortbetalning
Betala säkert med kontokort. Dina kortuppgifter skickas i krypterad form till en säkerhetsserver. Pengarna dras direkt från ditt kort när du registrerat dina kortuppgifter och fått ett bokningsnummer. Följande kort kan användas:

- Kreditkort eller Bankkort
- VISA och Mastercard
- American Express

Du uppger kortnummer, giltighetstid och CVC/CVV-kod.

- Antalet kortköp på Ticketmaster.se är begränsat till 3 köp per kort under 24 timmar.

- Kortet som används vid köp ska tillsammans med din legitimation och bokningsnummer visas när biljetterna hämtas ut hos våra BiljettOmbud eller i vissa fall arenan.

- Namn på kortet samt legitimation måste överensstämma annars lämnas inte biljetterna ut. Detta för att öka säkerheten vid kortbetalning och minska kortbedrägerier över internet.

-Biljetterna kan hämtas fram till evenemangsdagen.

Klarna- betala med faktura
I samarbete med Klarna erbjuder vi dig att betala med faktura eller genom delbetalning.
Fakturan skickas ut via mail i samband ditt köp. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar, medan en avbetalning görs i egen takt.
Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.
Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se.
För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice
Klarna erbjuds inte vid köp som görs från utlandet.

- Vid uthämtning av biljetter som betalas med Klarna behöver du uppge bokningsnummer samt pinkoden du fick vid bokningen.

Presentkort
Ticketmasters presentkort kan användas som betalning på ticketmaster.se, vårt contact center samt hos våra BiljettOmbud. OBS! Våra e-presentkort kan inte användas hos våra BiljettOmbud.

Presentkortet kan användas till hela köpet eller som delbetalning med bank eller kortbetalning.

AcceptEmail
AcceptEmail är ett sätt att betala för biljetter köpta via vårt call center i lugn och ro genom ett mailutskick. Du har en dag på dig att genomföra betalningen och biljetterna skickas sedan som eBiljetter. En bokning som inte betalas i tid förfaller automatiskt, ingen avbokning krävs.

AcceptEmail erbjuds fram till 2 veckor innan evenemangsdag, till en kostnad av 15 kronor. Visa och Mastercard kan användas vid betalning. Vid betalning med flera betalsätt, som tex presentkort, kan inte AcceptEmail användas.

- FanGurantee gäller inte när betalning skett med AcceptEmail.
- AcceptEmail erbjuds inte vid storsläpp.

Bankbetalning
Bankbetalning kan användas vid köp av presentkort men inte vid köp av evenemangsbiljetter. 
Som kund i någon av följande banker och med deras internettjänster kan du betala presentkort direkt via din bank:
- SEB
- Swedbank
- Nordea (Solo)
- Handelsbanken

Elektroniska kreditkort
Betalning med elektroniska kort accepteras inte vid uthämtning hos ombud eller arena. Vi är medvetna om att betalning med e-kort är ett säkert betalningssätt men eftersom vi har dessa regler vid uthämtning fungerar inte betalning med e-kort hos oss när biljetterna ska hämtas ut.
Information om detta finns i samband med val av betalningssätt på Ticketmaster.se.

Ångerrätt
Normalt sätt gäller inte distansavtalslagens paragraf för ångerrätt vid köp av evenemangsbiljetter men i vissa fall erbjuder Ticketmaster öppet köp i 3 dagar genom Fan Guarantee. Klicka här för att läsa mer om villkoren för Fan Guarantee.
Observera att biljett som betalats direkt vid bokningstillfället betraktas som köpt. Även val av Klarna som betalningsalternativ likställs med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas vid ett senare tillfälle. 


 

114,000
225
CATEGORY
Du kan chatta med vår kundservice eller fyll i formuläret nedan.
Kontaktinformation
*obligatoriska fält

Powered by inbenta
default
r7chrb1u2hmh3l4or2s7s0k2q1
Söktips
Du kan använda ett eller flera ord när du söker efter ett svar. Eller ställa en hel fråga. Vi låter sedan systemet söka upp det svaret som det tror lämpar sig bäst för din fråga.

Så långt det är möjligt, försök ställa så enkla och tydliga frågor som möjligt. T ex blir det svårare för systemet att hitta ett svar om du ställer flera frågor i samma mening.

Om du inte tycker att du får ett tillräckligt bra svar på din fråga, använda då formuläret under ”Kontakta oss” så kommer vår kundservice att svara dig istället. Hoppas du får svar på din fråga!