VÄLKOMMEN! Här finns svaren på vanliga frågor.

Mitt Konto
Här registreras dina kunduppgifter. Här sparas också alla uppgifter om din bokningar, eventuella pinkoder m.m. Logga in på "Mitt Konto" med din e-postadress samt lösenord.

Mina bokningar

För att se hela din bokning klicka på "visa detaljer". För att kunna skriva ut alla biljetter och eventuella avbeställningsförsäkringar klicka ur bocken i rutan längst till höger på skärmen under "ladda ner biljetterna".

Ändra mina kunduppgifter
Gå in på "Mitt Konto" och ändra uppgifterna.

Glömt lösenord
Ange den e-postadress du registrerat dig på i inloggningsfältet så skickar vi uppgifterna med e-post. Får du inget lösenord skickat till dig, lägg in noreply@ticketmaster.se i dina kontakter och försök på nytt.

Unik e-postadress till varje konto
Du kan endast registrera dig en gång på din e-postadress. Det innebär att varje konto måste ha en unik e-postadress och vara personlig. Om du får problem vid registrering av nytt konto kan det bero på att din e-post redan finns registrerad sedan tidigare. Du kommer då att nekas att registrera nytt konto. Skicka istället efter dina inloggningsuppgifter via e-post. 

Du kan endast registrera ett konto på din e-postadress. Det är därmed inte möjligt att flera personer t e x inom en familj, registrerar ett konto per namn och använder samma e-postadress.

Nyhetsbrev
När du skapar ditt konto blir du även prenumerat på vårt Nyhetsbrev. Om du vill avsluta din prenumeration loggar du in på "Mitt Konto" och bockar ur checkboxen.

 

 

136,000
10
CATEGORY

Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev får du information om nya och populära evenemang till din epost.

Du får även ta del av erbjudanden, rabatter och presale som endast är tillgängliga för dig som prenumerant. Klicka här för att skapa ett eget Ticketmaster-konto.

Om du redan har ett Ticketmaster-konto men inte får våra nyhetsbrev så gör du så här:

1.     Logga in på Mitt konto.

2.     Gå in på länken "Nyhetsbrev" och klicka i rutan "Nyhetsbrev". 

3.     Kom ihåg att bekräfta din ändring.

136,000
40
CATEGORY

Du loggar in med din e-postadress samt lösenord.

Om du nekas inloggning kan det bero på att du tidigare haft flera olika konton registrerade på samma e-postadress och att vi därmed raderat ditt konto. Prova med att skicka efter dina inloggningsuppgifter. 

136,000
48
CATEGORY

Logga in på "Mitt Konto", klicka på "ändra profil" och gör din ändring av e-postadress.

136,000
53
CATEGORY

Vill du inte längre ha våra Nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig under Mitt konto.

Gå in på länken "Nyhetsbrev" och bocka sedan ur rutan "Nyhetsbrev". Kom ihåg att bekräfta din ändring. 

Observera att det kan ta 24-48 timmar för avregistreringen att gå igenom.

136,000
165
CATEGORY
Det kan ta en stund innan betalningen går igenom. Har inte biljetterna kommit till din mail inom 60 minuter kan du gå in på mitt konto på ticketmaster.se och ladda ner biljetterna där.
136,000
231
CATEGORY

Logga in på mitt konto, klicka på ändra adress. Uppdatera till din nuvarande adress och sen spara.

136,000
232
CATEGORY
Lösenordet kan innehålla både stora och små bokstäver, var noga med att fylla i lösenordet precis som det visas i mailet. Ett tips är att kopiera och klistra in lösenordet som skickas till dig.
136,000
238
CATEGORY

Vår app är gratis för nedladdning i App Store och även gratis att använda. Däremot kan din mobiloperatör ta ut en avgift för datatrafiken. För aktuella priser, hör med din operatör.

136,000
198
CATEGORY
Sök efter ”Ticketmaster” i App Store så kommer den upp för nedladdning!
136,000
199
CATEGORY

Klicka på menyikonen längst upp till och sedan på fliken ”Mina biljetter”. Är du inte redan inloggad på ditt Ticketmaster-konto i appen får du upp formuläret för inloggning. När du fyllt i det och loggat in på ditt konto kommer du sedan få upp dina bokade evenemang och biljetter.

Klicka på Inställningar högst upp till vänster, sedan på Ladda ner biljetter och markera Använd mobildata för nedladdning, så den blir grön.

136,000
200
CATEGORY
Du kan chatta med vår kundservice eller fyll i formuläret nedan.
Kontaktinformation
*obligatoriska fält

Powered by inbenta
default
r7chrb1u2hmh3l4or2s7s0k2q1
Söktips
Du kan använda ett eller flera ord när du söker efter ett svar. Eller ställa en hel fråga. Vi låter sedan systemet söka upp det svaret som det tror lämpar sig bäst för din fråga.

Så långt det är möjligt, försök ställa så enkla och tydliga frågor som möjligt. T ex blir det svårare för systemet att hitta ett svar om du ställer flera frågor i samma mening.

Om du inte tycker att du får ett tillräckligt bra svar på din fråga, använda då formuläret under ”Kontakta oss” så kommer vår kundservice att svara dig istället. Hoppas du får svar på din fråga!